P7030582

100-ugå, fjelltur med fiskestang og fredag

23.08.2018 10:00

 Vi dro på storstilt besøk til to gode karer på Forus, Odd-Egil Djøseland og Geir Endresen i Kruse Smith. Les hva de liker best med byen vår, og hvordan de ser på fremtidige Sandnes.
Kruse Smith satser på bygg, byggfornyelse, anlegg samt bolig- og eiendomsutvikling. De er en solid familiebedrift med rundt 900 ansatte. Vi fikk gleden av å møte to av de 900, og disse gladlaksene hadde mye fint å si om Sandnes.

Først ut er Odd-Egil Djøseland, Regiondirektør Vest.

p7030598


Hva er det beste med å drive næring i Sandnes?
– I Sandnes har man ambisjoner, pågangsmot og lokalpatriotisme. Det er et godt utgangspunkt for nesten hva som helst så lenge det siste ikke tar overhånd. Kruse Smith vil være godt synlige i Sandnes i mange år fremover. Det er spennende å få delta i byutviklingen og dermed få et innblikk i det fremtidige Sandnes.
 
Fotball eller ski?
– Fotball. Uten betenkningstid. Det er fort gjort å beskrive mine ferdigheter på ski så det lar jeg være. Jeg har en forkjærlighet for lag med røde drakter og prøver også å få meg en tur til Liverpool i ny og ne.

Kvadrat eller Langgata?
- Kvadrat. Og helst rett før det stenger. Kvadrat er enkelt og greit med det meste på et sted. Jeg er definitivt ingen supershopper….. 

Strandtur eller fjelltur?
- Må bli fjelltur. Og aller helst med fiskestang! 

Mandag eller fredag?
- Fredag! Ytterligere kommentarer er overflødige.

Sommer eller vinter?
- Definitivt sommer. Kanskje er det alderen som gjør seg gjeldende, men jeg føler jeg blir mer og mer værsyk ettersom tiden går.

Hva er det beste med Sandnes?
- Sandnes er et midtpunkt i vår region og har et betydelig potensiale.

p7030597 copy
Geir Endresen er Markedssjef Region Vest.

Hva er det beste med å drive næring i Sandnes?
– Sandnes er en spennende by med mange muligheter. Byen har en rivende utvikling og det skal forhåpentligvis transformeres og bygges mye i sentrum de kommende årene. Dette gir muligheter til å skape noe nytt å være med på en positiv reise.
 
Fotball eller ski?
– Fotball. Hjerte brenner nok mest for fotball, men jeg synes jo at det er utrolig flott at vi har klart å få Sandnes og Blinken til å bli et samlingssted for ski og skiskyttere på ettersommeren.

Kvadrat eller Langgata?
- Langgata. Jeg liker meg best ute, og i så måte er Sandnes en hyggelig handleby. 100 krones uken er blant annet et fantastisk tiltak som får folk ut av sofaen og ut i byen.
 
Strandtur eller fjelltur?
- Stranden er nok min favoritt, har hytte ved sjøen i Sandnes og elsker sjø, båt og fiske. 

Mandag eller fredag?
- Fredag. Da bærer det rett på hytta, her lades batteriene og nye ideer klekkes ut, til glede for noen og fortvilelse for andre.

Sommer eller vinter?
- Sommer, helt klart. Regionen vår er et perfekt sted å oppholde seg om sommeren, her er det mye som skjer og jeg elsker å være en del av alt dette. Denne sommeren hadde vi jo også værgudene på vår side.

Hva er det beste med Sandnes?
Sentrum og vågen i Sandnes står som sagt foran en formidabel utvikling som det er spennende å være med på. Her kan det bygges en helt ny bydel med gode bomiljø fine uteområder og spennende arkitektur. At byen har en jernbanestasjon midt i sentrum gjør også sitt til at det er lett å komme hit både fra sør og nord.
Kruse Smith

SISTE 5 SAKER

Det syder i Sandnes

Det syder i Sandnes

– Flytt hit, bli millionær!

– Flytt hit, bli millionær!

Havremøllens hemmelighet: Maler seg til suksess

Havremøllens hemmelighet: Maler seg til suksess

Rørleggerbedriften som ble milliardbutikk

Rørleggerbedriften som ble milliardbutikk

Fra hobbyprosjekt til veksteventyr

Fra hobbyprosjekt til veksteventyr