sig_bygg

Sig.Halvorsen

Sig. Halvorsen ble etablert i Sandnes i 1946, og er den eldste rørleggerbedriften i distriktet som drives under sitt opprinnelige navn. Vi har siden oppstarten alltid lagt vi stor vekt på grunnleggende verdier og holdninger i alt vi foretar oss både den forretningsvirksomheten vi driver utad overfor kunder og leverandører, og måten vi samhandler internt.
Menneskene – vår viktigste ressurs
Etter mer enn 70 år i bransjen er Sig. Halvorsen fortsatt en pionerbedrift, og distriktets ledende rørleggerfirma. Hovedkontoret på Vibemyr i Sandnes rommer en av landets største og mest komplette butikker for salg av baderom, sanitærutstyr og fliser. Virksomheten omfatter butikksalg, service, fornying av bad, boliginstallasjoner, samt store og teknisk krevende nærings industriprosjekter. Rørkonsernet teller i dag ca 320 ansatte og omsetter for ca 500 millioner innenfor forretningsområdene entreprise, service, bolig, industri og fornying av baderom.

I Sig. Halvorsen-konsernet legger vi stor vekt på grunnleggende verdier og holdninger i alt vi foretar oss. Dette gjelder både den forretningsvirksomheten vi driver utad overfor kunder og leverandører, og måten vi samhandler internt.

Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner i vår bransje – bygget på tillit, kvalitet, service og nære kundeforhold.

Visjonen vår: ”Vi gjør vårt beste – til ditt beste” ligger i bunnen for alt vi foretar oss.

Verdier
I en bransje som lett kan karakteriseres som røff og maskulin, har vi valgt myke kjerneverdier som Raushet, Ansvarlighet, Glede og Ydmykhet. Vi tror det bringer en nødvendig dimensjon inn i en hverdag som lett kan bli dominert av tøffe tidsfrister og krevende oppgaver.

Godt arbeidsmiljø
Flinke og engasjerte medarbeidere har skapt miljø for læring, nytenking og videreutvikling.

Kompetanse
Krevende kunder har gjort det mulig å bygge opp en solid ingeniørstab med kontinuerlig fornying av kunnskap i form av førstehånds erfaringsutveksling mellom ingeniørstab og produksjonsavdeling.

Samarbeidspartnere
Prioritering av langsiktige og nære kundeforhold har gitt oss positive og langsiktige kundeforhold.

TEQVA - 100% totalteknisk
Sammen med Rønning Elektro og Energi & Miljø har vi etablert TEQVA - et samarbeid om totalteknisk entreprise og service for Nærings- og boligaktører. Sammen er vi regionens mest slagferdige kompetansehus innen ventilasjon, rør, automasjon og elektro. Se mer på TEQVA.no
 
Kontaktinformasjon
Dag Halvorsen
Tlf. 982 67 702
Dag.Halvorsen@sig-halvorsen.no 

Kåre Ravndal
Tilf. 982 67 703
Kare.Ravndal@sig-halvorsen.no
 
Sig_%20Halvorsen%20-%20logo