Skjermbilde%202014-05-30%20kl_%2013_07_37

Sig.Halvorsen

Sig. Halvorsen ble etablert i Sandnes i 1946, og er den eldste rørleggerbedriften i distriktet som drives under sitt opprinnelige navn. Vi har siden oppstarten alltid lagt vi stor vekt på grunnleggende verdier og holdninger i alt vi foretar oss både den forretningsvirksomheten vi driver utad overfor kunder og leverandører, og måten vi samhandler internt.
Menneskene – vår viktigste ressurs
Etter mer enn 65 år i bransjen er Sig. Halvorsen fortsatt en pionerbedrift, og distriktets ledende rørleggerfirma. Vårt hovedkontor på Vibemyr i Sandnes rommer en av landets største og mest komplette butikker for salg av baderom, sanitærutstyr og fliser. Virksomheten omfatter butikksalg, service, fornying av bad, boliginstallasjoner, samt store og teknisk krevende industriprosjekter.

Sig Halvorsen-konsernet er organisert i et holdingsselskap og tre driftsselskaper. Vi er ca 320 ansatte og omsetter for ca 500 mill.

I Sig. Halvorsen-konsernet legger vi stor vekt på grunnleggende verdier og holdninger i alt vi foretar oss. Dette gjelder både den forretningsvirksomheten vi driver utad overfor kunder og leverandører, og måten vi samhandler internt.
Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner i vår bransje – bygget på tillit, kvalitet, service og nære kundeforhold.

Visjonen vår: ”Vi gjør vårt beste – til ditt beste” ligger i bunnen for alt vi foretar oss.
Kontaktinformasjon
Dag Halvorsen
Tlf. 982 67 702
Dag.Halvorsen@sig-halvorsen.no 

Kåre Ravndal
Tilf. 982 67 703
Kare.Ravndal@sig-halvorsen.no
 
SigHalv-endel-av-teqva-300dpi