AKTUELT  iSANDNES
AKTUELT
Alle
Aktuelt
Byutvikling
Bolig
Bolig Næring
Offentlig
Fra hobbyprosjekt til veksteventyr
Fra hobbyprosjekt til veksteventyr
06.01.2023
I denne familiebedriften øker både omsetning og antall ansatte i rekordfart. Motbakker løses gjerne med gode diskusjoner og litt rødvin.
Porselen i verdensklasse
Porselen i verdensklasse
24.11.2022
Den eneste gjenværende fullskala porselensprodusenten i Norden forener kvalitet og design. På kundelisten står alt fra Michelin-restauranter til sykehus, kantiner og fengsler.
Verdensledende overblikk
Verdensledende overblikk
04.11.2022
Med smarte droner kartlegger de forurensning til havs, inspiserer broer i ulendt terreng og frakter varer til og fra offshore-installasjoner. På åtte år har Nordic Unmanned gått fra null til over 100 millioner i årlig omsetning.
Innovation Dock
Innovation Dock
23.03.2022
To måneder før pandemien brøt ut signerte de leiekontrakten til helt nye kontorlokaler i Sandnes sentrum. Ved åpningen ni måneder senere var de fullbooket. Nå står utvidelse for tur.
Kokkekunstnerne
Kokkekunstnerne
02.03.2022
Syv av 19 norske medaljer i det internasjonale kokkemesterskapet Bocuse d’Or er tatt av kokker som bor i eller er fra Sandnes. Om noen uker skal nok en Sandnes-kokk representere Norge i den prestisjetunge konkurransen.
Griseviktig forskning
Griseviktig forskning
20.12.2021
De skal både redde menneskeliv og bedre dyrehelse. Ved dette senteret i Sandnes driver de med forskning ingen i Norge har gjort før dem.
Vinterland i Sandnes
Vinterland i Sandnes
07.12.2021
Vinterland i Sandnes byr på fantastisk vinterstemning, gøy på isen, pariserhjul, karusell, salgsboder, lysstemning, underholdning, aktiviteter og mye mer på Ruten fra 27. november 2021.
FRA TRADISJON TIL TREND
FRA TRADISJON TIL TREND
16.11.2021
Like utenfor Sandnes sentrum ligger en bedrift som klarer noe få andre i Skandinavia gjør – drive fabrikkproduksjon med dundrende overskudd, og i tillegg skape nye trender i motebildet.