AKTUELT  iSANDNES
AKTUELT
Alle
Aktuelt
Byutvikling
Bolig
Bolig Næring
Offentlig
Rørleggerbedriften som ble milliardbutikk
Rørleggerbedriften som ble milliardbutikk
26.02.2023
Da rørleggeren fra Flekkefjord etablerte seg i Sandnes, ante han ikke at en krise nesten skulle knekke selskapet, eller at selskapet nesten 80 år etter oppstarten skulle omsette for cirka 1,5 milliarder kroner i året.
Fra hobbyprosjekt til veksteventyr
Fra hobbyprosjekt til veksteventyr
06.01.2023
I denne familiebedriften øker både omsetning og antall ansatte i rekordfart. Motbakker løses gjerne med gode diskusjoner og litt rødvin.
Porselen i verdensklasse
Porselen i verdensklasse
24.11.2022
Den eneste gjenværende fullskala porselensprodusenten i Norden forener kvalitet og design. På kundelisten står alt fra Michelin-restauranter til sykehus, kantiner og fengsler.
Verdensledende overblikk
Verdensledende overblikk
04.11.2022
Med smarte droner kartlegger de forurensning til havs, inspiserer broer i ulendt terreng og frakter varer til og fra offshore-installasjoner. På åtte år har Nordic Unmanned gått fra null til over 100 millioner i årlig omsetning.
Innovation Dock
Innovation Dock
23.03.2022
To måneder før pandemien brøt ut signerte de leiekontrakten til helt nye kontorlokaler i Sandnes sentrum. Ved åpningen ni måneder senere var de fullbooket. Nå står utvidelse for tur.
Kokkekunstnerne
Kokkekunstnerne
02.03.2022
Syv av 19 norske medaljer i det internasjonale kokkemesterskapet Bocuse d’Or er tatt av kokker som bor i eller er fra Sandnes. Om noen uker skal nok en Sandnes-kokk representere Norge i den prestisjetunge konkurransen.
Griseviktig forskning
Griseviktig forskning
20.12.2021
De skal både redde menneskeliv og bedre dyrehelse. Ved dette senteret i Sandnes driver de med forskning ingen i Norge har gjort før dem.
Vinterland i Sandnes
Vinterland i Sandnes
07.12.2021
Vinterland i Sandnes byr på fantastisk vinterstemning, gøy på isen, pariserhjul, karusell, salgsboder, lysstemning, underholdning, aktiviteter og mye mer på Ruten fra 27. november 2021.