Charles Tjessem skal sammen med forretningspartnere etablere ny restaurant midt i Sandnes.
Restauranten med 300 plasser utendørs, etablerer seg i første etasje i Havnespeilet, det nye hovedkontoret til Sandnes Sparebank.
Huseier Ivar Gundersen i Det Stavangerske Investeringsselskap og Tjessem-selskapet har signert kontrakt, og nå har restauratøren bare tiden og veien for å bli ferdige til våren.
- Vi håper å åpne i april/mai. Målet er å skape et nytt drikke- og matkonsept som det ikke finnes i regionen fra før, sier Tjessem.
Sammen med kona Monica Tjessem samt partnere Kari Vestbø og Torstein Soma, som eier 60 prosent av Charles og di, går han nå i gang med å bygge det nye konseptet.
- Det er mye som gjenstår, men vi er har en klar tanke om hva vi vil få til. Jeg har en stor drøm om et helt åpent kjøkken der gjestene få se hvordan det lever i et slikt miljø, drømmer Tjessem.
Han håper å få være med på kokkeleringen.
Les hele artikkelen på
Aftenbladet.no (ekstern lenke)
Se PDF