12651072_938353432915922_835793389589284110_n

En lysende fremtid i Norges kunnskaps - og kulturby

23.02.2016 10:07

 Nyetableringer. Bedrifter i vekst. Nye boliger. Rivende utvikling. Mulighetenes by. Et nytt regionalt tyngdepunkt – velkommen til Sandnes.
I nærliggende fremtid ventes det ca. 15.000 nye arbeidsplasser i Sandnes, hovedsaklig i sentrum. Også 10.000 nye boliger ventes innen 2040, i bydelene og i sentrum. Sandnes er en by i rivende utvikling. 

Private og offentlige aktører samarbeider om visjoner og planer for en fremtidsrettet og bærekraftig modernisering og transformasjon. Storsatsing på urbanisering i form av ny infrastruktur, kommunikasjon og boliger skal gjøre Sandnes til  regionens beste sted å arbeide, bo og leve i. 

"Vi lever i en oase av velstand i denne regionen,"ordfører Stanley Wirak. 

KOLLEKTIVT OG TRAFIKALT KNUTEPUNKT
Sandnes sentrum er et kollektivt og trafikalt knutepunkt med togstasjon og Sandnes Rutebilstasjon (Ruten). Her er det også stort parkeringshus midt i sentrum, i tillegg til flere under planlegging. Kjøpesenter, kulturhus og smakfulle restauranter. I Sandnes er du midt i begivenhetenes sentrum.

STORE MULIGHETER
Her er det store muligheter for utvikling av nye boliger og næringsarealer, i kort avstand til både Forus, Sola flyplass og Stavanger.

Et enormt område i Indre Vågen er planlagt fornyet av Selvaag Bolig og AvA Eiendomspartner som vil bygge hotell og 600-700 boliger. Sandnes Sparebank er på vei inn i nybygg og nytt rådhus er planlagt helt i vannkanten i Vågen. 

Mulighetene er mange i Sandnes - grip dem!


Foto; Leif B. Steen
 
Sandnes kommune, Sandnes Sparebank

SISTE 5 SAKER

Det syder i Sandnes

Det syder i Sandnes

– Flytt hit, bli millionær!

– Flytt hit, bli millionær!

Havremøllens hemmelighet: Maler seg til suksess

Havremøllens hemmelighet: Maler seg til suksess

Rørleggerbedriften som ble milliardbutikk

Rørleggerbedriften som ble milliardbutikk

Fra hobbyprosjekt til veksteventyr

Fra hobbyprosjekt til veksteventyr