sts

Med kontor "Mitt i Sandnes"

25.07.2018 10:00

 Med kontor mitt i Sandnes, arbeider de hardt for å være en pådriver, tilrettelegger og medspiller for bygge den gode by Sandnes. Vi har vært på besøk hos Sandnes Tomteselskap!
Sandnes Tomteselskap verken bygger eller selger boliger. De tilrettelegger tomter klare for bygging. Deretter arrangerer de en prosjektkonkurranse for lokale byggefirmaer. Vinneren av konkurransen får bygge på den aktuelle tomten. På denne måten får deg som kjøper en god bolig til den beste prisen! 

Konseptet "Mitt i Sandnes" er byggeprosjekter som er rettet mot førstegangsetablerere. Boligreisen er spennende, men kan samtidig være litt skummel. Sandnes Tomteselskap ønsker å gjøre den så trygg og oversiktlig som mulig: Trygghet for et godt boligkjøp er deres varemerke!

Vi gledet oss til å få en prat med daglig leder Torgeir Ravndal, og ville høre litt om hva denne ellers ganske så ivrige friluftsmannen hadde å si om Sandnes.

Hva er det beste med å drive næring i Sandnes?
– I Sandnes er det lett og se det brennende engasjementet vi har. Det synes jeg er utrolig kjekt, og veldig inspirerende!
 
Fotball eller ski?
– Ski! 

Dette svaret forundret oss ikke. Ryktene hadde nemlig nådd oss om at Torgeir er en ivrig ski- og turentusiast, med lidenskap for skismøring. En funfact vi plukket opp var blant annet at han ikke lenger går Sesilåmi selv, men er likevel veldig opptatt av hvem som har best gli under selve rennet. Derfor forbereder og smører han egne ski og gjør seg klar som om han skal delta. Under rennet plasserer han seg et stykke opp i løypen for å så sammenligne seg med de raskeste utøverne for å finne ut hvem av de som har best gli. På den måten "tester" Torgeir seg selv og egne smøreferdigheter. Det blir allikevel noen kilometer for Torgeir når mange løpere blir testet i hans selvkomponerte konkurranse midt i løypen! Legendarisk kar der altså!​

Kvadrat eller Langgata?
- Ingenting slår sjarmen over "gadå", den er noe helt eget.

Strandtur eller fjelltur?
- Fjelltur. Selv har jeg vært på alle de 20 høyeste nutene i byen. Naturen i Sandnes er fabelaktig!

Mandag eller fredag?
- Mandag. Da begynner arbeidsuka, og den er alltid like givende og spennende!

Sommer eller vinter?
- Vinter. Vi har hytte i Sirdal og står mye på ski, så for meg er nok det den beste årstiden. 

Hva er det beste med Sandnes?
- Viljen til å få til ting. Det ser vi mye av i Sandnes, og det kan vi alle være stolte av. Vilje og pågangsmot gir oss en enorm skaperkraft!

p6280554 copy
 
Sandnes tomteselskap

SISTE 5 SAKER

Det syder i Sandnes

Det syder i Sandnes

– Flytt hit, bli millionær!

– Flytt hit, bli millionær!

Havremøllens hemmelighet: Maler seg til suksess

Havremøllens hemmelighet: Maler seg til suksess

Rørleggerbedriften som ble milliardbutikk

Rørleggerbedriften som ble milliardbutikk

Fra hobbyprosjekt til veksteventyr

Fra hobbyprosjekt til veksteventyr