logo-no-gauk
Isandnesfacebook
logo-no-gauk
Isandnesfacebook
logo-no-gauk
isandnes

Norrønaprisen til Sig. Halvorsen

23.05.2016 09:21

 Rørleggerbedriften Sig. Halvorsen og daglig leder Dag Halvorsen får Norrønaprisen for sitt bidrag til vekst og for å ta spesielt vare på lærlingene i regionen.
- Dette var både spennende og overraskende. Vi er veldig takknemlige for å få en slik pris. Det er jo en erkjennelse av at vi har gjort mye riktig, sier Dag Halvorsen som mottok prisen under Norrønakonferansen i Sandnes fredag.

Sig. Halvorsen får prisen for innsats, vekst og utvikling innen sin bransje. Høy kompetanse og god økonomistyring har gitt dem en ledende markedsposisjon, heter det i begrunnelsen.

Dag Halvorsen får prisen for sitt store samfunnsengasjement, for bekjempelse av svart arbeid og for å ta et særskilt ansvar for læringer. I 2012 ble Sig. Halvorsen kåret til årets lærebedrift av Rogaland fylkeskommune.

Takket medarbeiderne

- Dette er en verdig vinner. Sig. Halvorsen har vært en foregangsbedrift med å ta inn lærlinger. Noe som har vært spesielt viktig i vår region. Vi er stolte av dere, sa ordfører Stanley Wirak da han delte ut prisen.

Norrønaprisen har blitt utdelt siden 1990, og går til en bedrift eller en person som i særlig grad har bidratt til vekst i regionen.

Les hele saken på Aftenbladet.no  (ekstern link)

PDF
Sandnes kommune, Aftenbladet.no, Sig.Halvorsen

SISTE 5 SAKER

GASELLEFINALEN FOR 2020

DRØMMER, SUKSESSER - OG GRØNNE TAK

3 bedrifter om Sandnes

500 meter særpreg

Nytt sentrum til glede for mange