P6010006

Stas å være eneste bank med hovedkontor i Sandnes

29.06.2018 10:00

 Sandnes Sparebank er en viktig del av bybildet, med flotte lokaler innerst i Vågen i Sandnes sentrum. Trine Stangeland og Erik Kvia Hansen i Sandnes Sparebank er ekte Sandnes-patrioter. Les hva de liker best med byen vår.
p6010020 copy
Trine Stangeland er administrerende direktør i Sandnes Sparebank.

Hva er det beste med å drive næring i Sandnes?
– I Sandnes har folk gode ideer, pågangsmot og beina godt planta på jorda. Vi ser at bedriftskundene våre setter stor pris på at vi er tett på og forstår hva som er viktig for de som kunder. Å ha kunnskap om de ulike bransjene er uvurderlig når vi skal være den trygge, finansielle sparringspartneren deres!
 
Fotball eller ski?
– Definitivt ski! Jeg liker best lange turer innover Sirdalsheiene med god niste og godt selskap, men liker også kortere turer i raskt tempo alene. Ski er den gøyeste form for mosjon og en perfekt kombinasjon av trening, sosialt samvær og fine naturopplevelser.

Kvadrat eller Langgata?
- Begge deler. Kvadrat er supert noen ganger, spesielt når jeg skal være effektiv, men nisjebutikkene og atmosfæren i Langgata har sin helt spesielle sjarm. 

Strandtur eller fjelltur?
- Igjen – begge deler! Storfamilien har hytte på fjellet og vi tilbringer mye tid der, særlig i høytidene. Selv har vi hytte ved sjøen og storkoser oss både på og ved sjøen.

Mandag eller fredag?
- Jobben min er hektisk med lange dager og en god del reising, så når det endelig er helg, innrømmer jeg glatt at det er en herlig følelse! Vi trenger å koble ut for å få ny energi til uken etter. Familie, trening, venner og godt lesestoff gir meg påfyll til å gyve løs på de neste utfordringene.

Sommer eller vinter?
- Klarer nesten ikke velge…Tror jeg må si sommer. De lange kveldene, lyset og alt som har våknet til liv igjen, gir meg masse energi!

Hva er det beste med Sandnes?
- Jeg har jo vokst opp her og er veldig glad i byen min. Det er kort vei til absolutt alt – og vi mangler ingenting. Det beste med Sandnes er folka som bor her. Det er jo hvordan vi er med hverandre som definerer en by i størst grad, og i Sandnes er det utrolig mye positive folk!
 
p6010012 copy
Erik Kvia Hansen er direktør personmarked i Sandnes Sparebank.


Hva er det beste med å drive næring i Sandnes?
- Folk i Sandnes er patrioter og setter pris på at vi er en lokal samarbeidspartner med konkurransedyktige betingelser og skikkelig flinke rådgivere, en bank som også gir tilbake til byen i form av penger eller gaver fra bankens gavefond eller sponsorater. I tillegg er det stas at vi som eneste bank har hovedkontoret vårt i nettopp Sandnes. 

Fotball eller ski?
- Fotball. Jeg er nok over middels interessert, spesielt for engelsk fotball og interessen har bare økt de siste årene. Det har blitt 3-4 turer bort for å se favorittlaget i røde drakter fra Beatles-byen. Ski liker jeg også godt, selv om det blir noe sjeldnere nå i voksen alder. 

Kvadrat eller Langgata?
- Definitivt Langgata! Hyggelige folk og god service, enten du skal ha en matbit eller handle noe annet. 

Strandtur eller fjelltur?
- Jeg liker godt å slappe av på stranden med en god bok, men kan fort bli litt rastløs hvis det blir mange slike dager. Jeg har en ambisjon om flere fjellturer i tiden fremover. 

Mandag eller fredag?
- Etter en hektisk uke, skal jeg innrømme at det er herlig når fredagen kommer og batteriet kan lades litt. Men jeg synes mandagen også er kjekk, for jeg har en utrolig spennende jobb og gleder meg til en ny uke med nye muligheter sammen med alle de flinke kollegaene i banken. 

Sommer eller vinter?
- Jeg har alltid vært glad i snø, men vinteren hjemme er ikke noe særlig. Derfor er jeg nok mest glad i sommeren, spesielt når vi kan være på hytta i Ryfylke og holde på med båtliv, fisking og krabbekoking. 

Hva er det beste med Sandnes?
- Jeg synes Vågen har blitt fin, med båtliv, uterestauranter og Havnespeilet som indrefileten. Langgata er også fin. Utenom det synes jeg det beste med Sandnes er at folkene her vil noe og har ambisjoner, i tillegg til at de er generelt hyggelige og opptatt av god service. 

p6010028 copy
 
Sandnes Sparebank

SISTE 5 SAKER

Det syder i Sandnes

Det syder i Sandnes

– Flytt hit, bli millionær!

– Flytt hit, bli millionær!

Havremøllens hemmelighet: Maler seg til suksess

Havremøllens hemmelighet: Maler seg til suksess

Rørleggerbedriften som ble milliardbutikk

Rørleggerbedriften som ble milliardbutikk

Fra hobbyprosjekt til veksteventyr

Fra hobbyprosjekt til veksteventyr