Skjermbilde%202014-05-30%20kl_%2013_07_37

Sparebank 1 SR-Bank

SpareBank 1 SR-Bank er Sør- og Vestlandets ledende finanskonsern, og en av Nordens mest lønnsomme banker. Vi har 50 kontor fordelt i Agder-fylkene, Hordaland og Rogaland. I tillegg har vi Kundesenter bedrift og Kundesenter privat, som er betjent fra kl 0700 – 2400 hver dag.
Hensikten med banken er å skape verdier for den regionen vi er en del av. Vår viktigste oppgave er å tilføre landsdelens næringsliv og privatpersoner kapital.  På den måten sørger vi for å opprettholde naturlig vekst og bidra til at landsdelen ikke stagnerer. Slik er vi med på å skape nye arbeidsplasser og sikrer boligutbygging i regionen. 

Vi er med på det lokale spleiselaget som gjør vår del av landet til ett av verdens beste steder å bo. Dette er viktig for oss. Vi trenger lokalsamfunn med varierte muligheter og fritidstilbud for at hvert enkelt menneske skal ha mulighet til å utvikle seg. Derfor samarbeider vi med mange lag og foreninger om gode formål innen idrett, kultur og oppvekst.

Vi har i dag 300.000 privatkunder og 13.500 bedriftskunder. Totalt er det rundt 1250 ansatte i konsernet som også omfatter EiendomsMegler 1, SR-Finans og SR-Forvaltning.

Bankens telefonnummer er 02002.
 
Kontaktinformasjon
Merethe Stensland Bratland
E-post: Merethe.Bratland@sr-bank.no
s