Bilde_bygget_u

SPAREBANKEN VEST

Vi er Norges tredje største sparebank og er et komplett finanshus for mer enn 290 000 person- og bedriftskunder. Vi er stolt over å være et selvstendig finanskonsern med en viktig rolle i mye av den verdiskapningen som skjer på Vestlandet. Hos oss vil du møte en personlig bank, med dedikerte rådgivere. Vi er tilgjengelig der du er, enten du ønsker å møte oss på ett av våre kontor eller hos vårt kundesenter som er åpent hver dag mellom 07-23.00.
Å være en sparebank betyr at vi deler av overskuddet vårt, for å bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre. I snart 200 år har vi delt ut overskuddet som er skapt i banken til prosjekter i lokalmiljøer på Vestlandet. De siste ti årene har vi sammen skapt nesten 1 milliard i utbytte til Vestlandet. Penger som er brukt til å finansiere små og større prosjekter til beste for alle som bor her. Det skal vi selvfølgelig fortsette med.
 
Nå vil vi også dele ut utbytte til kundene våre. Det er du, og alle de andre kundene, som eier oss. Alt vi har skapt, har vi skapt sammen. Derfor er det bare naturlig at overskuddet også kommer deg til gode. Fra 2020 vil alle kunder med lån og innskudd hos oss få utbetalt kundeutbytte.
 
Ring oss på 915 05 555.
 
Sammen gjør vi det bedre.
 
KONTAKTINFORMASJON

Telefon: 915 05 555
 
SPV%20logo%20FARGER